Combo-e Life

Advies rijklaarprijs vanaf € 41.183 (incl. BTW/BPM)
Opel Combo-e Life

COMBO-e LIFE

Offerte aanvragen

Rijklaar v.a. € 33.295

De Opel Combo-e Life

Ontdek de Opel Combo-e Life: de baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst. Een stoer design, heerlijk comfortabel interieur én ook de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden.

Dit is waarom je voor de Combo-e Life kiest

De Combo-e Life is de perfecte auto voor jou en je gezin! Dit model biedt ruimte en comfort voor 5 personen en beschikt over praktische en innovatie veiligheidssystemen. Zo ga je altijd met een gerust hart op pad! Daarnaast is de Combo-e Life ook nog 100% elektrisch met een rijbereik tot 280 km. Dus de zaterdagochtend ritten naar de sport kan je vanaf nu emissievrij afleggen.

  • Rijbereik tot 280 km
  • Lage onderhoudskosten
  • Verschillende rijstijlen; power, normaal en eco.
  • Bagageruimte van 597 liter.

Stoer design, comfortabel interieur

Opel Combo-e Life

Flexibele indeling

De Combo-e Life is overal op voorbereid, met standaard 5 zitplaatsen is er ruimte en comfort om al je plannen uit te voeren.

Opel Combo-e Life

Bagageruimte

Een bagageruimte met een inhoud van 597 liter1, uitbreidbaar tot 2.126 liter2 betekent dat je met de Combo-e Life alle kanten op kunt. Wat je ook wilt meenemen: bijna alles past erin.

Opel Combo-e Life

In delen neerklapbare achterbank

Kies tussen een praktische in twee delen (60/40) neerklapbare achterbank en drie individuele stoelen achterin1. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor een kinderzitje op elke plaats achterin kunnen ook je jongste passagiers veilig en comfortabel zitten. 

Opel Combo-e Life

Opbergvakken

Met een groot aantal praktische opbergvakken maakt de Combo-e Life het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.  

Opel Combo-e Life

Deuren en achterklep

De Combo-e Life maakt in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit, dankzij één of twee brede schuifdeuren1. Aan de achterzijde heb je de keuze tussen twee asymmetrische deuren1 of een achterklep met een raam dat afzonderlijk kan worden opengeklapt1 voor snelle, eenvoudige toegang tot de bagageruimte.

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.

Opel Combo-e Life

Exterieur

De Combo-e Life is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: Duitse precisie en tot in de details afgestemd op de behoeften van actieve gezinnen en professionals. Zijn krachtige profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en praktische innovaties maken hem bijzonder aantrekkelijk. 

Opel Combo-e Life

Interieur

Een hoge zitpositie, intuïtieve  bediening, hoogwaardige connectiviteit1, een verwarmbaar stuurwiel1 en talloze praktische functies maken elke rit in de Combo-e Life tot een groot plezier. 

Opel Combo-e Life

Automatische noodremassistent

De automatische noodremassistent met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af.

Opel Combo-e Life

Actieve rijstrook-assistent

Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent waarschuwt je wanneer je onbedoeld je rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert je koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel. 

Opel Combo-e Life

Hill decent control

The Hill Descent Control is a function of the IntelliGrip system1 that helps you safely navigate even the steepest of slopes in a controlled and careful manner by automatically moderating speed and braking profile. 

Optional.

Opel Combo-e Life

Dodehoek-waarschuwing

De dodehoek-waarschuwing maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van Combo-e Life naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend.

Opel Combo-e Life

Flankbewaking

De flankbewaking gebruikt 12 sensoren om je op het infotainmentscherm te waarschuwen voor obstakels aan de zijkant van de Combo-e Life, die bij het parkeren en als je langzaam een hoek omgaat soms niet te zien zijn.

Opel Combo-e Life

Airbags

De Combo-e Life beschermt zijn inzittenden met 6 airbags: naast een airbag aan bestuurders- en passagierszijde, ook zijairbags bij de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter.

Opel Combo-e Life

Panoramische achteruitrijcamera

De 180° panoramische achteruitrijcamera1 brengt je Combo-e Life en zijn omgeving helder in beeld op het 8-inch touchscreen. De hulplijnen op het display helpen je om foutloos in te parkeren.

1Optie

Opel Combo-e Life

Navigatie

Met Multimedia Navi Pro1 vind je in heel Europa de beste route naar je bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

1 Optie.

Opel Combo-e Life

Opelconnect services1

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan. 

Batterij

BATTERIJ

Dankzij zijn geavanceerde batterij rijdt de Combo-e Life zonder tussentijds opladen met gemak tot 280 km(WLTP). Geavanceerde technologie, zoals regeneratief remmen, zorgt voor maximale efficiëntie, zodat je je ook op langere ritten geen zorgen hoeft te maken. In de loop van de tijd leer je vanzelf je snelheid, rijstijl en klimaatinstellingen af te stemmen op een maximaal rijbereik.

BAGAGERUIMTE

Een bagageruimte met een inhoud van 597 liter, uitbreidbaar tot 2.126 liter betekent dat je met de Combo-e Life alle kanten op kunt. Wat je ook wilt meenemen: bijna alles past erin.

BAGAGERUIMTE
INTERIEUR

INTERIEUR

De Combo-e Life is overal op voorbereid, met standaard 5 zitplaatsen is er ruimte en comfort om al je plannen uit te voeren.

In welke kleur rij jij de Combo-e Life?

De Opel Combo-e Life is beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder Arctis White, Crystal Silver, Carbon Black, Voltaic Blue, Crimson Red en Dynamic Orange.

Opel Combo-e Life
White Jade
Opel Combo-e Life
Copper (Metallic)
Opel Combo-e Life
Diamond Black
Opel Combo-e Life
Moonstone Grey
Opel Combo-e Life
Steel Grey
Opel Combo-e Life
Night Blue, metallic
Opel Combo-e Life
Cool Grey

Ontdek onze andere modellen