Acquire

Nieuwe Grandland

Advies rijklaarprijs vanaf € 34.999 (incl. BTW/BPM)

De nieuwe Opel Grandland

Vanaf € 34.999

of € 449 /mnd via Opel Private Lease

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel, dynamische en toch zuinige benzine- en dieselmotoren en innovatieve technologie zoals het Night Vision-camerasysteem en IntelliLux LED® Pixel koplampen.

The Big Event

The Big Event is er weer! Van 4 t/m 9 oktober ontvang je tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank-of laadpas t.w.v. € 500 én € 250 aan gratis accessoires op alles wat rolt of rijdt! En kies je voor een van onze aantrekkelijke voorraadmodellen, dan kan je direct wegrijden. Bereken direct jouw inruilwaarde!

Bereken jouw inruilwaarde

ZELFVERZEKERD /

Dankzij Opel's sterke en pure design is de nieuwe Grandland in geen enkel opzicht een 'typische crossover'. Met zijn krachtige, sportieve uitstraling en strakke lijnen is hij een toonbeeld van Duitse kwaliteit. Waar je ook komt, je Grandland maakt overal een onuitwisbare indruk.

OPWINDEND EN EFFICIËNT /

Het eerste dat opvalt als je naar het dashboard van de nieuwe Grandland kijkt, is het volledig digitale Pure Panel. Dit rekent af met de gebruikelijke overdaad aan informatie die de meeste crossovers kenmerkt. Op dit overzichtelijke, schitterend vormgegeven display wordt op elk moment alleen de informatie getoond die je nodig hebt. Zo rijdt je een stuk rustiger, zonder dat je onnodig afgeleid wordt.

KRACHTIG EN DYNAMISCH /

De nieuwe Grandland is vanuit elke hoek bekeken uniek. Met gedurfde designkeuzes en nieuwe accenten laat Opel zien hoe de toekomst van autorijden eruitziet. Van de slanke Opel Vizor aan de voorzijde tot de fraai vormgegeven LED-achterlichten: hoe langer je kijkt, hoe meer schitterende details je ontdekt!

Waar kunnen we je mee helpen?

Tot € 2.000 extra inruilwaarde, een tank- of laadpas en gratis accessoires

Profiteer van The Big Event

Stel jouw nieuwe Opel Grandland samen in de online configurator

Stel samen

De nieuwe Grandland is ook leverbaar met een efficiënte hybridemotor

Ontdek de nieuwe Grandland Hybrid

Ontdek ook onze andere modellen

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X

De nieuwe Opel Grandland Hybrid

Ontdek de Grandland

De nieuwe Opel Crossland

Ontdek de Crossland